Tüm Emlak Danışmanları Birliği Ankara’da Toplandı

GÜNDEM

Cumhurbaşkanlığı kararnamesiyle kurulan Tüm Emlak Danışmanları Birliği, sektörde küresel bir güç olma hedefiyle yola çıktı ve Ankara’da ilk genel duyurusunu yaptı.


Gayrimenkul sektörünü Türkiye’den başlayarak dünya çapında bir model haline getireceğiz!


Cumhurbaşkanlığı kararnamesiyle 18 Eylül 2024’te kurulan Tüm Emlak Danışmanları Birliği (TEDB), Ankara’da düzenlenen lansman ve çalıştay etkinliğiyle tanıtıldı. Programa katılan davetliler arasında birçok önemli isim yer aldı. Tüm Emlak Danışmanları Birliği Genel Başkanı Hakan Akçam, konuşmasında birliğin hedeflerine ve amaca dikkat çekti.
Akçam, “Birliğimiz yalnızca bir meslek örgütü değil, sektörü yeniden tanımlayan bir güç merkezi olma iddiasındadır. Gayrimenkul sektörünü Türkiye’den başlayarak dünya çapında bir model haline getireceğiz,” ifadelerine yer verdi. TEDB’nin hedefinin yalnızca bugünün sorunlarına çözüm sunmak değil, aynı zamanda geleceği şekillendirmek olduğunu belirten Akçam, sektördeki tüm paydaşlarla iş birliği içinde hareket etmeyi amaçladıklarını ayrıca dile getirdi.
Programda ayrıca Ankara Milletvekili Adnan Beker, DEVA Partisi Genel Başkan Yardımcısı İdris Şahin ve Türkiye Parlamenter Birliği Başkanı Nevzat Pakdil de birer konuşma yaptı. Beker, emlak sektöründeki gelişmelere ve sorunlara değinirken, Şahin birliğin sektöre getireceği yeniliklerin önemine dikkat çekti. Pakdil ise birlik ve beraberlik mesajı vererek TEDB’ye başarılar diledi.


Tüm Emlak Danışmanları Birliği Genel Başkan Yardımları görevine Erkan Özgür, İsmail Çağlar, Hakan ARSLAN, Ahmet KAYA, İslam POYRAZ, Kerim KARAKURT, Uğuralp COŞKUN,İsmail ALTIN, M.Funda ÖZGÜL ve M.Tahsin SOLMAZ getirildi.
Ayrıca Gayrimenkul sektörünü Türkiye’den başlayarak dünya çapında bir model haline getirmeyi hedefleyen TEDB’in Uluslararası Yabancı Yatırımcılar Başkanlığı görevine İsmail ALTIN getirildi. Altın,"Arap-Türk İş Adamları Derneği kurucu başkanlığını yapmaktayım.Amacımız Türk Cumhuriyetleri, Avrupa , Ortadoğu,Rusya ve Afrika yapılanması oluşturmak.Her bir yapılanmaya başkanlar atayacağız. Nitelikli yatırımcı,göçmen ve mülteciyi lütfen ayırt edelim. Uluslararası yapılanma ile nitelikli yatırımcıyı ülkemize çekmeyi hedefliyoruz." dedi.


TEDB’nin hedefleri arasında Türkiye’yi gayrimenkul sektöründe kuralları koyan bir ülke haline getirmek yer alıyor. Cumhuriyetin 2071 hedefleri doğrultusunda gayrimenkul sektörünün güçlendirilmesi için çalışmalar yapılacağı ifade edildi. Tüm Emlak Danışmanları Birliği Anıtkabir ziyareti yaptı Başkan Hakan AKÇAM özel deftere yazı yazdı ve çelenk bırakıldı.

Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.