banner3

Kılıç İnşaat'ın lüks villa projesi 'Kılıç Ceylan Country' nin lansmanı yapıldı

Kılıç İnşaat'ın yapımını tamamladığı Kılıç Ceylan Country Projesi'nin lansmanı büyük bir açılışla gerçekleşti. 84 villada oluşan projenin lansmanına yatırımcılar ve gayrimenkul sektörünün önde gelen isimleri de katılım sağladı.

KONUT PROJELERİ 25.07.2024, 13:45
Kılıç İnşaat'ın lüks villa projesi 'Kılıç Ceylan Country' nin lansmanı yapıldı

Kılıç İnşaat’ın yapımını tamamladığı Silivri, Selimpaşa bölgesinde yer alan “ Kılıç Ceylan Country” projesinin lansmanı yapıldı. Konuta Yön Verenler Medya ve Kılıç İnşaat işbirliği ile düzenlenen lansmanda yatırımcılar ve gayrimenkul sektörünün önde gelen isimleri bir araya geldi. Lansmada aynı zamanda davetlilere özel çekiliş yapıldı ve hediyeler dağıtıldı.

Kılıç Ceylan Villaları projesinin yer aldığı Selim Paşa bölgesi, Marmara Denizi'nin hemen kıyısında yer alan en güzel bölgelerinden biri. 

'HER VİLLADA KENDİNE AİT HAVUZ'

Oturuma hazır bu lüks proje 42 bin metrekare alanda inşaa edilmiş ve her birinde kendi havuzu bulunan 11'i ikiz olmak üzere 84 villadan oluşuyor. 

'LÜKS VE MODERN BİR YAŞAM'

Kılıç Ceylan Villaları projesi, tüm ihtiyaçlar düşünülerek yapılmış olup sosyal donatıları ile country tarzında modern bir yaşamı garanti ediyor.
Proje, Marmara Denizi'ne 1 km'den daha az bir mesafede yer almakta ve muhteşem deniz manzaraları sunmaktadır. Aynı zamanda projenin bulunduğu bölge Silivri Devlet Hastanesi bunun yanı sıra üniversite,okul ve alışveriş merkezleri ile çevrilidir. Tem otoyolu ve Havalalanına yakınlığı ile de ulaşım bakımından büyük avantaj sağlıyor.

'GÖZ ALICI TASARIM PLANI'

Tamamen mahremiyet ve lüks yaşam dikkate alınarak proje için çok zarif bir tasarım planı gerçekleştirilmiş.
Projedeki tüm villalar deniz manzaralı olup, bahçe ve özel yüzme havuzuna sahip.

Villaların iç ve dış kaplamaları oldukça şık olup, yapımında kullanılan hammaddelerin kalitesi oldukça yüksek tercih edilmiş.
Yüzme havuzları, oyun alanları, kulüpler, hamamlar, sauna ve buhar odaları gibi entegre hizmetler ve nüfusun ihtiyaçlarını karşılayan daha birçok hizmet sunuyor. Lüks ve konforu bir arada sunan bu göz alıcı konutlar alıcılarını bekliyor.

Yorumlar (0)
15
açık