banner3

ANKARA EMLAKÇILAR ODASI BAŞKANI HAKAN AKÇAM

Jnr fuarcılığın organizasyonunu üstlendiği, Konuta Yön Verenler Medya sponsorluğunda bu yıl 16.’sı düzenlenen, Gayrimenkul Projeleri Yatırım Fuarı ve Zirvesi Hilton Bosphorus İstanbul’da gerçekleşti.

ÖZEL HABER 20.05.2024, 23:07 24.05.2024, 14:28
ANKARA EMLAKÇILAR ODASI BAŞKANI HAKAN AKÇAM

Moderatörlüğünü Arap Türk İş Adamları Derneği Kurucu Başkanı, Altıntürk Global Kurucu Başkanı ve Konuta Yön Verenler Medya Şirketi’nin Kurucu Başkanı İsmail Altın’ın yaptığı Zirve’de “Ankara Emlakçılar Odası Başkanı Hakan Akçam” da yer aldı. 

Zirvenin ikinci oturumunda konuşma yapan Hakan Akçam konuşmasında, İnşaat şirketlerinin maliyetleri hakkında analizlerde bulundu. Türkiye ve Amerika’daki aynı standartlarda inşaa edilen edilen konut fiyatlarının karşılaştırmasını yapan Hakan Akçam inşaat firmalarının kar marjını azaltması gibi önerilerini de katılımcılarla paylaştı.

Hakan Akçam konuşmasında;
“Türkiye’de gayrimenkul yapan firmaların maliyetleri oldukça yüksek. Son zamanlarda Amerika’da Boston eyaletinde bir konut 2+1 65m2 sosyal konut projesi niteliğinde olan bir konut 180 bin dolar. İstanbul’da merkezi bir lokasyonda aynı niteliklere sahip bir konut 350 bin dolar. Demek istediğimiz, Amerika’dan daha pahalı ve fiyatların her gün tırmadığı bir ülkedeyiz. 35 m2 1+1 bir konutun fiyatı 4-5 milton civarı. Burada inşaat firmalarınında kar marjını azaltması için öneride bulunmak istiyorum” dedi

Yorumlar (0)
15
açık